Vilka Är Vi?

Vi på Hundlyckans Lantpensionat & Dagis..

Vi som arbetar och driver vårt Lantpensionat & Dagis är en familj på fyra människor, en katt och fyra hundar. Som ni förstår så är hela familjen inblandad i detta hotell.

Vi har under våren 2018 även anställt världens bästa Victoria som jobbar deltid på Hundlyckan! Hon är en hundkunnig, ansvarsfull och en mycket pålitlig tjej med massor av energi.
Vi är såååå glada att vi har denna fina och otroligt duktiga tjej anställd här hos oss!

Vi har under våren 2019 utökat personalstyrkan med fina Hilja som är inne och arbetar mest på helgerna, då hon på vardagarna fortfarande går i skolan.
Samt fina och väldigt hundkunniga Annie som är inne och stöttar upp dagiset på veckodagarna. Annie har tidigare arbetat på Möllergårdens hundcenter i Ausås och Hundhagen Ängelhom, men har (till vår lycka)nu flyttat till Laholm.

Annie och Victoria går för tillfället omlott med varandra och ni kommer att stöta på antingen Annie eller Victoria på mornarna vid lämningarna, eller på eftermiddagarna vid hämtningarna.

Jag som har huvudansvar ´på hunddagiset/pensionatet heter Lina & är född och uppvuxen här i Laholm .
Jag är gift med en dalkarl som jag lyckats lura ner till västkusten, för några år sedan. (Ganska många år sedan till och med..) Han är med inne och stöttar upp på kvällar och helger när det behövs. Han får givetvis agera vaktmästare då och då.. (snällt va...?)
Vi har även en hund/djurälskande son på 12 år, som inte alltid är super sugen på att gå med på promenader, men mer än gärna sitter och myser massor med hundarna.
Vi har en snart 2 år gammal dotter som brukar komma ut och hjälpa mamma med kvällsmatningen i stallet. ( Hjälp eller stjälp...? ;))
Mina bästa arbetskollegor (efter Victoria förstås!!) är Mopsen Zahara på 9 år, Cane Corso tiken Nyx på 6 år & Cane Corso hanen Jax på  4 år Cane Corso unghunden Scuderia på 2 år.
Den mindre bra arbetskollegan är katten Alazka på  9 år. Hon försöker jämt hålla sig undan arbete och smiter iväg så fort jag kommer med en flock hundar.
 

Känns det som att ni skulle våga och kanske även vilja lämna er pälskling hos denna brokiga skara människor och djur som dock har en massor av kärlek att ge, så tveka inte att kontakta oss!

Utbildningar

Lina:
  • Hunddagisutbildningen läste jag på Karisma Utbildning i Göteborg 2013.
  • Hundinstruktörsutbildning på Royal Dog Education i Göteborg. 2016.
  • Viltspårsinstruktör: Klar under hösten 2017.
  • Friskvårdskonsulent UPH Education, pågående 2019
Victoria:
  • Hunddagisutbildningen läste hon på Axevalla folkhögskola 2018
  • Hundinstruktörsutbildning genom Vuxenskolan i Götene. 2018.
Annie:
  • Hunddagisutbildning och diplomerad hundskötare genom hundlinjen på Gymnasieskola