Privatlektioner

Är ni sugna på att hitta er egen typ av träning och få hjälp och stöttning på vägen till vare sig tävling eller ”bara” vardagslydnad?
Är ni sugna på att prova på viltspår, klickerträning, nosework, trix eller behöver hjälp med koppelträning, hundmöten m.m.
Vet ni inte riktigt vad er ”grej” är än, utan vill prova er fram med hjälp av någon som tipsar och kan ge er de bästa förutsättningarna?

Boka då privatlektioner där ni får ut 100% av er träningstid. Vi anpassar träningen efter era önskemål och ni får en bra grund att stå på, när ni själva sedan skall fortsätta träningen.
 

Boka er första timma och få en 15 minuter på köpet!

De första 15 minutrarna talas vid via telefon (eller Mail) och går igenom vad ni har för tankar och idéer som vi sedan bollar fram och tillbaka, eller sänder ni mig ett mail med det ni önskar att gå igenom. Utifrån det bygger jag upp träningen anpassad för just er!

Pris, enstaka tillfällen: 700kr inkl moms (vardagar mellan 11:00 och 14:00: 500 kr inkl moms) per timma.

Paket:

3 tillfällen: 2000 kr

5 tillfällen: 3000 kr

Milersättning vid körning utöver 2 mil utgår med 50:-/milen. 

Jag utgår från Kövlinge 143 i Laholm. 

Istället för att boka in ert ekipage på en kurs där hela upplägget inte är anpassat just för er så är kanske privatträning ultimat för dig.

Varför skall man då välja privatträning i vissa fall?

Här får varje ekipage 100% fokus under hela träningstillfället till skillnad från när man går på en kurs tillsammans med andra.

Hundar som tycker att det är jobbigt med andra hundar eller bara har svårt att fokusera med störningsmoment, får en chans till en bättre start i lugn och ro.

Ibland kan det även vara så att matte eller husse kan tycka att det är lite jobbigt eller svårt att göra sig hörd och då få tillräckligt med hjälp i ett större kurssammanhang.

Är ni nyfikna på att veta mer eller att boka tid hör då av er till oss på Hundlyckan.

För att boka en privatlektion, gå in på knappen här under.

lina@hundlyckan.se
070-5501991