God fortsättning på det nya året! Från och med idag 1/1 -2019 kommer jag (Lina) lämna över det dagliga ansvaret och planeringen för dagis och pensionatverksamheten till Victoria som nu kommer att titulera sig som dagisföreståndare. Jag kommer fortfarande

Läs mer

Förändringar under 2019

God fortsättning på det nya året!
Från och med idag 1/1 -2019 kommer jag (Lina) lämna över det dagliga ansvaret och planeringen för dagis och pensionatverksamheten till Victoria som nu kommer att titulera sig som dagisföreståndare. Jag kommer fortfarande att finnas kvar i kulisserna och har övergripande ansvar över verksamheten. Jag kommer även att lägga min praktik här på Hundlyckan.
Mitt nya äventyr fortsätter i skolbänken, där jag skall utbilda mig till friskvårdsterapeut och Canineopat (fyseoterapeut för hund) och under tiden skall då Victoria gå in och ta hand om dagiset.
All förfrågan ang dagis eller pensionatsplatser går från och med idag till Victoria.
Hennes kontaktuppgifter finns under fliken kontakt här på vår hemsida.
Jag önskar er alla ett helt fantastiskt 2019!
Kram Lina